juli 22, 2024

BIG legetøj – legetøj til alle

Tyske BIG har et enormt udvalg af legetøj, både til babyer og de mindste på et par år. Mange kender BIG fra deres klassiske legetøj. Herunder deres Bobby Car, der har været en stor succes i mange lande. BIG laver holdbart legetøj, der er sjovt og kan leges med af børn på forskellige alderstrin. Med BIG legetøj skriver du dig ind i en lang tradition af legetøj. Det er legetøj af høj kvalitet, som er sjovt og stimulerer barnets sanser. De små har helt specielle behov i forhold til legetøj. Det gælder både sikkerhed – at der ikke er dele, som barnet kan sluge – og hvad de kan finde ud af på bestemte alderstrin. Som alle forældre ved, er der enorm forskel på et barn på et halvt år og et helt år. Ikke desto mindre formår BIG at lave legetøj til flere aldersgrupper.

BIG til de helt små

Det er rigtigt sundt for børn at lege med BIG legetøj. De mange farver stimulerer sanserne og skaber glæde i børneværelset. Når barnet leger med “rigtigt” legetøj i stedet for at bruge en skærm, udvikler de sig på mange forskellige planer. Det sætter fantasien i gang, at lege med BIG legetøj – og det har børn meget brug for. Børn lærer på forskellige måder, og de helt små har især brug for at kunne røre ved de ting, de leger med. Når man kan føle på tingene, skaber de en helt ny dimension for barnet, der kan træne evnen til at holde fast i noget. Noget legetøj lægger også op til indlæringslege, hvor barnet udvikler sit intellekt og evne til at tænke logisk. Andet legetøj har sjove lyde og kan stimulere evnen til at forstå sammenhængen mellem det jeg gør – f.eks. hive i en snor – og det der sker – f.eks. at der kommer en lyd. Du kan få en masse forskellige typer legetøj fra BIG, både til de helt nyfødte og børnene på et par år. Se et stort udvalg af BIG legetøj her https://legetoejseksperten.dk/shop/big-legetoej-1114c1.html

BIG legetøj i gave

BIG er en oplagt gave til barsel, jul eller fødselsdag. Det kan også være en dejlig dåbsgave, og en god måde at sige velkommen til verden. Det er utroligt vigtigt for børn at lege, da det er den måde, de udvikler sig på. De kan ikke lade være med at lege, og de piller, vælter og eksperimenterer med alskens forskellige ting. Derfor skal det legetøj de benytter være lavet til de behov. Du kan få en masse forskelligt BIG legetøj, blandt andet BIG Classic Bike, BIG Maxi Digger og BIG Rider. Du kender garanteret allerede til mange af BIG’s produkter og har måske selv en eller flere favoritter. Du kan ikke gå galt i byen, når du løber BIG legetøj. Det er derfor, det er så populært. Sørg for at give en gave, der skaber glæde næste gang du skal til dåb, børnefødselsdag eller jul. Køb et stykke BIG legetøj fra deres store udvalg.