maj 27, 2024

Opkvalificer dine medarbejdere med et kursus i InDesign i København

Hvad end du ejer og driver en forholdsvis ny, en mindre eller en større virksomhed, så er du bekendt med, at der skal arbejdes en del på reklamefronten for at trænge igennem til kunderne med den megen konkurrence der er på de forskellige markeder. Når der skal udarbejdes reklamemateriale, så er InDesign et perfekt program til at løse opgaven med. Det er dog også et forholdsvist kompliceret program, hvis ikke man har erfaring med det. Men det er til gengæld guld værd at kunne bruge det, så hvis du gerne vil udvikle din virksomhed på reklamefronten, så vil det være et godt træk at sende dine medarbejdere og måske også dig selv på et kursus i InDesign.

Et InDesign kursus i København, der tager udgangspunkt i jeres opgaver

Du kan bestille et professionelt kursus i InDesign i København til dine medarbejdere. Her vil der kunne blive skræddersyet et undervisningsforløb, der inkluderer jeres virksomhed og nogle af de opgaver, som er aktuelle for jer i øjeblikket. I får dermed coaching og hjælp til at udføre opgaver, som i alligevel skal have ordnet. Samtidig gennemgår medarbejderne en læringsproces, hvor du tilegner sig nye evner inden for den grafiske verden.

Derfor bør i vælge et kursus i netop programmet InDesign

Der er tre programmer, man ofte hører om, når det gælder grafisk arbejde – nemlig Illustrator, Photoshop og InDesign. Disse programmer må endelige ikke forveksles. De har alle tre noget med grafisk arbejde at gøre, men de er målrettet forskellige opgaver.

Photoshop – et billedredigeringsprogram

Photoshop er et fantastisk billedredigeringsprogram. Et af problemerne med dette program er dog, at det arbejder i pixels. For dig betyder det, at hvis dine medarbejder udarbejder en rigtig flot reklame, så vil den blive sløret, når den forstørres op. Der kan til gengæld manipuleres med billeder helt ned i de små detaljer. Photoshop bruges derfor primært til at redigere billeder og til at lave reklamer til webshops og lignende.

Illustrator – lav fine logoer og lignende

Illustrator arbejder med vektorgrafik. Dette betyder, at billederne ikke bliver sløret, når de forstørres op. Det er derfor et fint program at anvende, når der skal laves logoer, der gerne skal kunne laves i forskellige størrelser uden at miste skarpheden.

InDesign – udarbejd professionelt fysisk reklamemateriale

Så kommer vi til InDesign, der samler de to førnævnte programmer. InDesign er et program, der anvendes til at lave printbaseret reklamemateriale. Det kan være visitkort, flyers, plakater og bannere. InDesign kan både arbejde med pixels og vektor. Skal du have udviklet noget bedre fysisk reklamemateriale til din virksomhed, så er det InDesign, dine medarbejdere skal lære at bruge eller opkvalificeres i.

Derfor skal du vælge et InDesign kursus i København til dine medarbejdere

Ved at vælge et InDesign kursus København, så får du:

  • Afholdelsesgaranti
  • Certificerede instruktører
  • Tilfredshedsgaranti
  • Gratis rådgivning
  • Gennemarbejdede materialer
  • Gratis rådgivning efter endt kursus
  • Undervisning i lyse kursuslokaler
  • Mulighed for mad og forfriskninger
  • Elektronik stillet til rådighed

Kurserne kan både tages på dansk og på engelsk. De er delt op i to: Det grundlæggende kursus og det udvidet kursus. Bruger i allerede InDesign i jeres virksomhed, så er det formentlig det udvidet kursus, i skal vælge, hvorimod i bør starte med det grundlæggende, hvis ikke medarbejderne er bekendt med eller kan det mest basale i InDesign.

Kurset kan foregå på flere forskellige måder. Der kan tages udgangspunkt i noget undervisningsmateriale, der er udarbejdet på forhånd. I kan også vælge at arbejde med nogle opgaver, som er aktuelle for jeres virksomhed her og nu. En tredje mulighed er at tilmelde jer en InDesign workshop, hvor der er en god gruppedynamik i undervisningen.